Hushållsnära tjänster åt min far

Tjenare!

Jag befinner mig just nu hemma hos min pappa nere i Halmstad för att hälsa på lite. För några veckor sedan så var min pappa med i en olycka på jobbet som slutade i att han bröt benet och för någon så gammal så är det en lång period innan man kan gå ordentligt och börja jobba igen. Därför beslutade jag mig för att kontakta T.M. Larssons Alltjänst så att de kunde bistå med hushållsnära tjänster åt min far, jag som bor 20 mil ifrån Halmstad och arbetar väldigt mycket har inte tiden för att kunna hjälpa pappa med hushållsnära tjänster. När jag dessutom åker ner till Halmstad så vill jag kunna spendera tid med honom och inte behöva städa, putsa fönster eller ta hand om trädgården. Envis som min pappa är så ville han inte naturligtvis inte betala för någon som erbjuder hushållsnära tjänster utan det kunde han minsann lösa på egen hand, hur han skulle lösa det vet jag inte. Mitt företag går väldigt bra så jag sa att jag står för kostnaden och så slipper vi tänka på städningen när jag kommer på besök, till slut lyckades jag övertala honom.

Imorgon ska vi besöka sjukhuset igen så att doktorn kan ta en titt på hur det går med benet, just nu är han gipsad och har fått både rullstol och kryckor. Han vägrar använda rullstolen utan är fast bestämda att han kan gå med kryckorna, det går inte jättefort med kryckor kan jag säga. Fördelen är att han bygger upp sina muskler i armarna så att han inom sin tid kan komma tillbaka till jobbet väl förberedd. Gipset vet vi inte riktigt när det åker av men jag hoppas att det sker väldigt snart, det är jobbigt och se hur han lider av det där gipset. Det är gipsat ända från foten upp en bra bit över knät och jag kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det är. Jag kommer att publicera ett nytt inlägg när jag har kommit hem från Halmstad, nu ska jag spendera lite tid med pappa.