Tänkte köpa blommor

Hejsan! Vad hände med det vackra vädret som vi hade börjat vänja oss vid i Landskrona, jag eftersöker det omgående. Jag som hade planerat att åka in till en blomsterbutik i Landskrona under dagen för att köpa lite blommor och sen tänkte jag vårstäda och göra det fint i lägenheten. All den ambitionen försvann ju direkt när jag klev upp ur sängen och såg att det bara var moln på himlen. Därför kokade jag mig en kopp te och sen gick tillbaka till sängen för att kolla på lite teve, man kan säga att vårkänslan blev höstkänsla istället och det väldigt fort. Jag funderar dock på om jag inte ska åka in till en blomsterbutik ändå för att liva upp stämningen hemma i lägenheten något, det är väldigt tråkigt här hemma just nu och jag hade nog behövt ta med mig en hel blomsterbutik hem för just nu har jag inte ens blomma hemma. Sen kan jag säga att det krävs verkligen en rejäl städning också, den klassiska vårstädningen, det kommer dock att dröja tills jag får en bra känsla igen. Jag har ingenting emot att städa, visst finns det saker som jag hellre gör men det är inte så att jag grämer mig i timmar innan jag ska städa. Det krävs dock att man har rätt känsla och den känslan kommer oftast när det är bra väder ute, då får man lite energi och vill att det ska vara lika fint här hemma som det är ute. Kanske att jag kan få lite känsla om jag åker och köper blommor, då kan det faktiskt vara värt att göra det lite fint hemma igen. Det är tuffa beslut som ligger framför mig just nu, men som tur är så har jag gott om tid på mig att ligga och fundera i sängen på hur jag ska göra.