Trädfällning i trädgården

Hejsan hoppsan!

Visst är det härligt att våren verkar smugit in i vårat land och igår hade vi faktiskt nästan tio plusgrader här i Uddevalla, det var ett tag sedan som det hände. Nu när det börjar närma sig vår så har jag fattat ett beslut som kommer ge min trädgård ett riktigt lyft. Jag har beslutat mig för att få hjälp med trädfällning så att jag kan rensa upp bland de gamla träden och sedan anpassa min trädgård helt enligt mina egna önskemål. Trädfällning är ingenting som jag skulle ge mig på själv och speciellt inte när vi pratar om träd som är upp mot sju meter höga, då lämnar jag över äran till någon som verkligen vet vad som krävs för att utföra en säker trädfällning. Det var inga problem att hitta någon som kunde hjälpa mig med trädfällning i Uddevalla, jag får hem Rokvists Trädgårdsservice redan på torsdag. Någon dag i veckan tänkte jag åka till någon trädgårdsaffär för att se om de har några roliga träd som jag kan plantera istället, det får gärna vara lite fruktträd. Jag kommer garanterat plantera ett körsbärsträd och ett äppelträd, men sen vet jag inte riktigt vad för mer träd som jag ska plantera. En tanke som jag har är också att bygga ett växthus på tomten så att jag kan odla grönsaker och bär, men frågan är om jag skulle lyckas bygga det själv eller om jag får leta efter någon hantverkare i Uddevalla som kan hjälpa mig med det. Men en sak i taget, först är det dags för trädfällning och plantering av nya träd. Därefter tar vi de andra projekten och ser vad som händer. Nu plingade det till i kaffemaskinen här vilket betyder att kaffet är klart så nu ska jag sätta mig framför soffan och koppla av lite. Ta hand om er där ute!